En smak av Enneagrammet

Denne kvelden vil du få et innblikk i Enneagrammet som et verktøy i personlighetsutvikling.

Enneagrammet bygger på gammel visdom og har røtter flere tusen år tilbake. Man finner spor av Enneagrammet i alle religioner som strekker seg tilbake til antikken.

Som andre lignende verktøy, beskriver Enneagrammet ulike adferdsmønster. Det hjelper oss med å få innsikt i våre ubevisste motivasjoner – vår indre «autopilot» som preger vårt samspill med andre. I det vi får økt innsikt i våre dypere drivkrefter får vi også større handlefrihet til å bruke et større potensiale i oss selv. Enneagrammet er et redskap som hjelper oss å se, forstå og godta oss selv og hverandre. Den første Enneagramboken på norsk, "Sjelens ni ansikter" kom ut i 1991. 

Nina Sjøvoll (bildet til høyre) jobber til daglig som veileder og formidler av Enneagrammet. Hun veileder enkeltmennesker, team, par og ledere. Nina er en erfaren og inspirerende kursholder som bruker sine egne erfaringer slik at vi oppdager våre fastlåste mønstre. Hun hjelper oss også til å ta i bruk mer av det store potensialet vi har.

Trykk på "Om kursholdere"-knappen, og les mer om henne.

Erlend Waade (bildet til venstre) har levd med, og brukt Enneagrammet i ulike sammenhenger i over 20 år, og han er sertifisert som Enneagram Master. Han inviterer interesserte til å være med i en enneagramgruppe etter kurset. Der vil han hjelpe deltagerne med å finne sin egen enneagramtype, og med å finne veier mot større innsikt og modenhet.

Trykk på "Om kursholdere"-knappen, og les mer om han.

 

Dato:

Sted: 

Pris: 

Kursholdere: Nina Sjøvoll og Erlend Waade

Påmeldingsfrist: 

Faktura og mer info kommer når kurset nærmer seg.

Balsam

Org.nr: 813 328 712

Mob: 92 88 88 04 / 45 24 51 31

  • Facebook Clean Grey
  • Instagram Clean Grey